به گزارش ميراث آريا ( CHTN)،\"عادل قديمي \"مدير کل صدا و سيماي مرکز اردبيل با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين حرکت فرهنگي شايد يکي از روش هاي بسيار مناسب و تأثيرگذاري است که مي تواند ابعاد وجود حضرت ثامن الحجج (ع) را در کشور ايران و همچنين ساير کشورها بيان کند.

وي در ادامه افزود: وجود پربرکت امام هشتم (ع) در ايران اسلامي باعث شده علاوه بر ايجاد روح معنوي در قلب دوستدارانش، آئين ها و آداب متعددي در بين مردم ايران ايجاد کرده است از آن جمله آئين چاوشي خواني، آئين خداحافظي با اقوام به هنگام عزم سفر به ديار خراسان مي باشد که اين همه آئين و رسوم که ميراث گرانسنگ فرهنگ ملي است به برکت چنين جشنواره اي مي تواند در اذهان عمومي ثبت و احيا شود.

وي يکي از نعمات خفيه خداوندي را در ايران وجود حضرت ثامن الحجج(ع) دانست و تصريح کرد: سفر هر ساله نزديک به يک سوم جمعيت ايران به خراسان همايشي است که در آن نگاه ها يک سو و دل ها يک زمزمه را هم نوا مي شوند و پيوند با اهل بيت(ع) و محبت به امام(ع) و عشق بر ولايت علي بن ابيطالب(ع) بزرگترين نشانه اتحاد ملي است.

قديمي، تسري دادن شعاير اسلامي و ديني در ميان مردم را به صورت مراسم و جشنواره ماندگار و تأثيرگذار دانست و افزود: صدا و سيما مي تواند با اطلاع رساني مناسب در خصوص کم و کيف جشنواره در قالب برنامه سازي راديويي و تلويزيوني به وظيفه خود عمل نمايد.

وي در پايان تأکيد کرد: فضاسازي مناسب پيرامون اهميت موضوع و طرح جشنواره به عنوان يک رخداد فرهنگي و مذهبي بسيار مهم، انعکاس مطلوب خبري جشنواره از شبکه هاي ملي و استاني و همچنين بهره برداري برنامه اي از آثار ارايه شده در جشنواره طي چندين برنامه راديويي و تلويزيوني بعد از اتمام جشنواره مهمترين کاري است که رسانه ها مي توانند انجام دهند.
116



انتهای پیام/

کد خبر 1386082740